Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Telemetry er en valgfri funktion i Firefox OS. Den indsamler ikke-personlige informationer, som fx hukommelsesforbrug, app-ydelse og brug af funktioner. De indsamlede data sendes dagligt til Mozilla, hvor de hjælper os med at finde fejl og forbedre ydelsen.

For mere information om de indsamlede data, og hvordan de bruges, læs vores privatlivspolitik.

Hvordan slås Telemetry til og fra?

1. Tryk på settings icon for at åbne appen Indstillinger.
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, og tryk på knappen Gør Firefox OS bedre.
  3. I afsnittet Ydelsesdata, tryk på knappen Send data om ydelse for at aktivere eller deaktivere Telemetry.

Telemetry Firefox OS

activate icon betyder, at Telemetry er aktiveret.