Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Forslag til ændring af titel

1. "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla forbedre Firefox" > "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla til at forbedre Firefox" "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox"

"Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla forbedre Firefox" > "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla til at forbedre Firefox" "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox"
  2. more options

Ændret til "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox".

Ændret til "Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox".