Send og håndter mail

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox OS-appen Mail lader dig sende mails og kan håndtere flere mailkonti. Denne artikel viser dig hvordan.

Bemærk: Før du kan sende mails og bruge funktionen til at dele via mail, skal du tilføje en mailkonto. Læs Tilføj en mailkonto til app'en Mail i Firefox OS for hjælp.

Send en ny mail

1. Åbn appen Mail email.
  2. Tryk på knappen Ny besked øverst til højre Editmessages for at åbne en ny, tom mail.
  3. Du kan tilføje en modtager ved at skrive en mailadresse, eller du kan trykke på knappen + for at vælge fra dine kontakter.
  4. Tryk på knappen Send øverst til højre, når du er klar til at sende din mail.
    New email message

Send en ny mail

1. Åbn appen Mail emailemail 1.3Email 1.4email 2.0 .
  2. Tryk på knappen Ny besked øverst til højre Editmessages for at åbne en ny, tom mail.
  3. Indtast mailadressen på en modtager, eller tryk på knappen + for at vælge fra dine kontakter.
  4. Tryk på ikonet med en papirklip øverst til højre for at vedhæfte en fil til mailen.
  5. Vælg placeringen af filen du ønsker at sende: video, musik, galleri eller kamera.
  6. Tryk på Færdig, når du har valgt filen. Hvis du vil vedhæfte mere end én fil, så tryk atter på ikonet, og gentag trinnene ovenfor.
  7. Tryk på knappen Send øverst til højre, når du er klar til at sende din mail.
    New email message
Tip: Du kan også sende en mail direkte fra en kontakt i appen Kontakter. Bare tryk på en persons mailadresse for at åbne en ny besked i appen Mail.

Besvar eller videresend en mail

• Tryk på knappen Svar reply i bunden af skærmen for at svare på en mail. Tryk på knappen Svar alle reply all for at svare alle.
  • Tryk på knappen Videresend i bunden af skærmen forward for at videresende en mail.
  • Tryk på knappen Svar (enkelt pil) i toppen af skærmen for at svare på en mail. Tryk på knappen Svar alle (to pile) for at svare alle.
    Email reply
  • Tryk på knappen Videresend i bunden af skærmen for at videresende en mail.
    Email forward
  1. Tryk på knappen Svar (enkelt pil) i bunden af skærmen for at svare på eller videresende en mail.
    email reply 2.0
  2. Vælg en af de følgende muligheder på næste skærm:
    • Svar: send kun til afsenderen.
    • Svar alle: send til alle, der har modtaget mailen.
    • Videresend: send til en anden mailadresse.

Håndter dine mails

Du kan hurtigt slette eller gemme dine mails. Du kan også markere dem som ulæste eller påføre meddelelsesflag.

1. Tryk på knappen Rediger nederst på oversigten over mails.
    Edit emails
  2. Tryk på de mails, du vil arbejde med.
  3. Vælg så en handling i bunden af skærmen.
    Manage email
Enheder med lav hukommelse: Enheder med version 1.3T kan hente mailfiler på op til 2 MB.

Knappen Rediger giver dig mulighed for at slette, arkivere eller markere flere mails som ulæste. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Rediger nederst på oversigten over mails:
    select emails 2.0
  2. Markér de mails, du vil arbejde med, ved at trykke på boksene ud for dem.
  3. Vælg en handling i bunden af skærmen.
    manage emails 2.0

Få adgang til mailmapperne

Firefox OS indlæser de mapper, som er opsat i din mailkonto. For at få adgang til mapperne, skal du åbne appen Mail og trykke på menuknappen Orange FxOS buttonemail menu 2.0 øverst til venstre på hovedskærmen.

Skift konto

Appen Mail gør det let at skifte mellem flere mailkonti:

1. Tryk på menuknappen Orange FxOS button øverst til venstre på hovedskærmen.
  2. Tryk på tilbage-pilen øverst på skærmen.
    back email 1.3
  3. Tryk på den mailkonto, du vil skifte til:
    switch email 1.3
  1. Tryk på menuknappen email menu 2.0 øverst til venstre på hovedskærmen.
  2. Tryk på ned-pilen, og vælg den mailkonto, du vil skifte til:
    choose email account 2.0