Sådan ryddes Firefox' cache | How to

Sådan ryddes Firefox' cache

Firefox' cache gemmer midlertidigt billeder, scripts og andre dele af websteder, når du surfer. Denne artikel beskriver, hvordan du rydder cachen.

Ryd cachen

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Offline lager, klik på knappen Ryd nu.
    Clear Cache Win1 Clear Cache Mac1 Clear Cache Lin1
  5. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Cache af webindhold, klik på knappen Ryd nu.

win_ryd_cache_1.png Clear Cache Mac1 fx11 Clear Cache Lin1 fx11
  5. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cacheen, når Firefox lukkes:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Privatliv.
  3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes.

win_ryd_cache_2.png Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Klik på knappen Indstillinger.... Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. I vinduet Indstillinger for rydning af historik, sæt flueben ud for Cache.

win_ryd_cache_3.png Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.

Del denne artikel: http://mzl.la/MyNb9w