Sådan overfører du musik til din Firefox OS-enhed

Revisionsinformation
  • Revision id: 68601
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox OS app'en Musik kan afspille de fleste populære lydformater. Denne artikel forklarer hvordan du overfører musik fra din computer og, til Firefox OS version 1.1, hvordan du henter filer i browseren eller overfører filer med Bluetooth.

Tilføj musik fra din computer

1. Aktiver USB-lager:
    • Find ud af hvad version af Firefox OS du har.
    • Firefox OS version 1.0.1: Åbn app'en Indstillinger, rul ned til afsnittet Enhed og tryk på Medie-lager. I Medie-lager indstillinger, aktiver USB-lager.
    • Firefox OS version 1.1: Åbn app'en Indstillinger, rul ned til afsnittet Lager og aktiver USB-lager.
      USB 1.1
  2. Telefonen skal være tændt og forbundet til computeren med et USB-kabel. Et øjeblik efter skulle du kunne få adgang til hukommelseskortet fra computeren.
  3. På din computer, tryk på menuen Start og vælg Denne Computer. Du skulle kunne se din telefons hukommelseskort i listen ved "???Removable Disk???" (mærket "E:" for eksempel).På din computer, tryk på menuen Start menu og vælg Computer. Du skulle kunne se din telefons hukommelseskort i listen ved "Flytbare medier" (mærket "E:" for eksempel).På din computer, vælg Skrivebord ???tile??? på startskærmen. Åben så stifinder(Mappe ikon i processlinjen) og vælg Computer i venstre sidebar.På din computer, klik på ???the Finder??? i???the dock???. Et nye ???Finder??? vindue vil åbne og du skulle kunne se din telefon's hukommelseskort i venstre sidebar under "Devices" (mærket "NO NAME" for eksempel).På din copmuter, klik på knappen Home folder øverst til venstre på din skærm for at åbne et fil vindue. Du skulle se din telefon's hukommelseskort i venstre sidebar.
  4. Dobbelt-klik på hukommelseskortet i vinduet Min Computer. Du vil se en liste med filerne og mapperne på hukommelseskortet.
    Drag music Win7
    Dobbelt-klik på hukommelseskortet i vinduet Computer. Du vil se en liste med filer og mapper på hukommelseskortet.
    Drag music Win7
    Select your SD card in the left sidebar. You will see a list of the files and folders on the card.
    Drag music Mac
    Vælg dit hukommelseskort i venstre sidebar. Du vil se en liste med filer og mapper på kortet.
  1. Træk og slip dine musikfiler (eller mapper med musikfiler i) hen til vinduet for at kopiere dem til hukommelseskortet i telefonen.
    Tip: Firefox OS kan afspille de fleste iTunes filer. Bare træk musikken fra iTunes vinduet over til dit hukommelseskort for at kopiere dem.
  2. Når du er færdig, så "skub hukommelseskortet ud" fra din computer og fjern stikket. Du kan nu få adgang til din musik i Firefox OS app'en Musik.

Hent musik med din browser

Indlæs en musik-fil i din browser, tryk og hold på den og vælg Gem lyd.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Overfør musik med Bluetooth

Din Firefox OS enhed kan overfører filer med Bluetooth - bare sørg for at Bluetooth er aktiveret og din enhed er synlig for andre.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Understøttede lyd-formater

App'en Musik understøtter følgende lyd-formater (detaljer):

• .mp3
  • .mp4, m4a (komprimeret med H.264 eller AAC)
  • .wav
  • .ogg (komprimeret med Vorbis eller Opus)
  • .webm (komprimeret med Vorbis)
  • .3gp