Sådan oprettes og bruges Firefox-konti til Mozilla-tjenester

Revisionsinformation
  • Revision id: 182917
  • Oprettet:
  • Lavet af: Kim Ludvigsen
  • Kommentar: Smårettelser + omskrivning
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Ja
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Med Firefox-konti kan du bruge Mozilla-tjenester fra enhver enhed med Firefox. Alt hvad du behøver for at oprette en Firefox-konto er en mailadresse og en adgangskode.

Hvordan får jeg en Firefox-konto?

Du kan benytte tilmeldingssiden i forbindelse med de enkelte Mozilla-tjenester, eller du kan besøge tilmeldingssiden til Firefox-konti og så følge trinnene herunder:

1. Indtast din mailadresse, adgangskode og alder, og klik så på knappen Opret konto.
  2. En bekræftelsesmail sendes til dig, klik på bekræftelseslinket i mailen.
  3. Log ind på den ønskede Mozilla-tjeneste. Når din konto er oprettet, kan du også logge ind og føje et billede til din profil.
Læs artiklen Jeg har problemer med at bekræfte min nye Firefox-konto, hvis du har problemer med at bekræfte din konto.

Hvilke tjenester kan jeg bruge med min Firefox-konto?

Følgende tjenester kan bruges:

• Firefox Sync: Få adgang til dine browserdata, såsom bogmærker, historik, adgangskoder og åbne faneblade på din computer, din bærbare og din telefon med ét login til din Firefox-konto.
  • Pocket på Firefox: Gem websider til din læseliste.
  • Access your add-ons with Firefox Accounts: Føj funktioner til Firefox med tilføjelser.
  • Mozilla Support: Hjælp andre Firefox-brugere ved at besvare spørgsmål og bidrage til hjælpe-artikler alt sammen med din Firefox-konto.
  • Firefox Notes: Synkronisér dine noter mellem Firefox til computer og Firefox til Android.
  • Lockwise: Tag dine adgangskoder med dig.
  • Firefox Send: Del dine filer på en enkel og sikker måde.
  • Firefox Monitor: Se om dine information er ramt af en datalæk, læs hvordan du bedre beskytter dine online-konti, og hvordan du bliver advaret, hvis dine informationer optræder i en ny datalæk.

Hvad gør Firefox-konti anderledes?

Hos Mozilla beskytter vi dit privatliv. Når du gemmer data på vores servere, bliver de krypteret med din adgangskode. Dermed bliver det umuligt for uvedkommende at få adgang til dine data — Mozilla har heller ikke adgang til dine data. Men det kræver, at du opretter en adgangskode, der både er stærk og til at huske, så andre ikke kan gætte den. Hvis du glemmer din adgangskode og nulstiller den, ryddes dine data på serveren og erstattes med det, der er gemt i Firefox på dine enheder.