Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester

Revisionsinformation
  • Revision id: 182897
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Med Firefox-konti kan du bruge Mozilla-tjenester fra enhver enhed med Firefox. Alt hvad du behøver for at oprette en Firefox-konto er en mailadresse og en adgangskode.

Hvordan får jeg en Firefox-konto?

Du kan benytte tilmeldingssiden i forbindelse med de enkelte Mozilla-tjenester, eller du kan besøge tilmeldingssiden til Firefox-konti og så følge trinnene herunder:

1. Indtast din mailadresse, adgangskode og alder, og klik så på knappen Opret konto.
  2. En bekræftelsesmail sendes til dig, klik på bekræftelseslinket i mailen.
  3. Log ind på den ønskede Mozilla-tjeneste. Når din konto er oprettet, kan du også logge ind og føje et billede til din profil.
Læs artiklen Jeg har problemer med at bekræfte min nye Mozilla-konto, hvis du har problemer med at bekræfte din konto.

Hvilke tjenester kan jeg bruge med min Firefox-konto?

Følgende tjenester kan bruges:

• Firefox Sync: Få adgang til dine browserdata, såsom bogmærker, historik, adgangskoder og åbne faneblade på din computer, din bærbare og din telefon med ét login til din Firefox-konto.
  • Pocket på Firefox: Gem websider til din læseliste.
  • Access your add-ons with Firefox Accounts: Føj funktioner til Firefox med tilføjelser.
  • Mozilla Support: Hjælp andre Firefox-brugere ved at besvare spørgsmål og bidrage til hjælpe-artikler alt sammen med din Firefox-konto.
  • Firefox Notes: Synkronisér dine noter mellem Firefox til computer og Firefox til Android.
  • Lockwise: Tag dine adgangskoder med dig.
  • Firefox Send: Del dine filer på en enkel og sikker måde.
  • Firefox Monitor: Se om dine information er ramt af en datalæk, læs hvordan du bedre beskytter dine online-konti, og bliver advaret, hvis dine informationer optræder i en ny datalæk.

Hvad gør Firefox-konti anderledes?

Hos Mozilla beskytter vi dit privatliv. Data, du gemmer på vores serverer, bliver krypteret med din adgangskode. Dette gør det umuligt for nogen uden din adgangskode at læse dine data — selv Mozilla. Fordelen ved dette er, ingen kan indsamle dine date for at lave en profil af dig, men det kræver, at du opretter en adgangskode, der er både stærk og til at huske. Hvis du glemmer din adgangskode og nulstiller den, ryddes die data og erstattes med det, der i øjeblikket er gemt i Firefox på dine enheder.