Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester

Revisionsinformation
  • Revision id: 119231
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Med Firefox-konti kan du bruge Mozilla-tjenester fra enhver enhed med Firefox eller enhver enhed med Firefox OS. Alt hvad du behøver for at oprette en Firefox-konto er en mailadresse og en adgangskode.

Hvordan får jeg en Firefox-konto?

Du kan benytte tilmeldingssiden i forbindelse med de enkelte Mozilla-tjenester, eller du kan besøge tilmeldingssiden til Firefox-konti og så følge trinnene herunder:

1. Indtast din mailadresse, adgangskode og fødselsår, og klik så på knappen Tilmeld dig.
  2. En bekræftelsesmail sendes til dig, klik på bekræftigelseslinket i mailen.
  3. Log ind på den ønskede Mozilla-tjeneste. Når din konto er oprettet, kan du også logge ind og føje et billede til din profil.
Læs artiklen Jeg har problemer med at bekræfte min nye Mozilla-konto, hvis du har problemer med at bekræfte din konto.

Hvilke tjenester kan jeg bruge med min Firefox-konto?

Følgende tjenester kan bruges nu:

1. Firefox Sync: Få adgang til dine browserdata, såsom bogmærker, historik, adgangskoder og åbne faneblade på flere enheder.
  2. Firefox Marketplace: Køb apps der koster penge, tilføj og hold styr på app-anmeldelser, og få adgang til dine app-biblioteker på alle dine enheder.
  3. Firefox Hello: Kommunikér med dine venner, med Firefox' video- og tale-funktion. En Firefox-konto giver dig mulighed for at bruge personlige funktioner, såsom kontaktlister, men en konto er ikke et krav for de grundlæggende funktioner.
  4. Find min enhed: Find, lås eller slet en mistet Firefox OS-enhed fra din computer.
  5. Pocket på Firefox: Gem websider til din læseliste.
  6. Access your add-ons with Firefox Accounts: Føj funktioner til Firefox med tilføjelser.