Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste

Revisionsinformation
  • Revision id: 73754
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: resterende engelsk til dansk oversættelse + gennemlæst hele artiklen (mangler brugere af winxp, win8 og mac til at gennemgå afinstallationstrinnene på deres systemer)
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Babylon oversætter-software tilføjer en værktøjslinje og andre tilføjelser til browsere. Den ændre også Firefox's indstillinger såsom din startside og søgetjeneste. Ændringerne er gjort på en måde der kan være svær at opdage og omgøre. Artiklen forklarer hvordan Babylon fjernes helt og nulstiller Firefox's indstillinger tilbage til normal.

Bemærk: Denne artikel gælder kun til Windows og Mac OS X. Vælg Windows eller Mac OS X fra listemenuen foroven, for at se instruktionerne.
Vigtigt: Trinnene i denne artikel inkludere brugen af Nulstil Firefox som er tilgængelig i den seneste version af Firefox. Vi anbefaler at du henter og installer den seneste Firefox fra mozilla.org/firefox før du forsætter (læs Installer Firefox på Windows for detaljer)(læs Installer Firefox på Mac for detaljer).

1. Afinstaller Babylon software

1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil åbne.
    Control Panel - WinXP
  2. I vinduet Kontrolpanel, klik på Add or Remove Programs. Vinduet Add or Remove Programs vil åbne.
  3. Fra listen af installerede programmer, vælg Babylon.
  4. Klik på knappen Remove til højre for Babylon, for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - WinXP
  5. I Guiden Babylon Uninstall der åbnes, klik på Uninstall og følg instruktionerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andet Babylon relaterede software du måske har, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil åbne.
    Control Panel - Win7
  2. I vinduet Kontrolpanel, klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer.

Uninstall a program - Win7
  3. Fra listen af installerede programmer, vælg Babylon.
  4. Klik på knappen Fjern øverst på listen, for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  5. I Guiden Babylon Uninstall der åbnes, klik på Uninstall og følg instruktionerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andet Babylon relaterede software du måske har, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Fra startskærmen, klik på flisen Desktop. Desktop view vil åbne.
  2. Fra Desktopen, hold markøren i nederst højre hjørne for at få adgang til the Charms.
  3. Vælg Control Panel fra charmen Settings. Vinduet Control Panel vil åbne.

Control Panel - Win8
  4. I vinduet Kontrolpanel, klik på linket Uninstall a program under afsnittet Programmer.

Uninstall a program - Win7
  5. Fra listen af installerede programmer, vælg Babylon.
  6. Klik på knappen Uninstall øverst på listen, for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  7. I Guiden Babylon Uninstall der åbnes, Klik på Uninstall og følg instruktionerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  8. Gentag trinnene for at fjerne andet Babylon relaterede software du måske har, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Finder-ikonet i the dock. Din home folder vi åbne, (som regel navnet på din Mac-brugerkonto). På venstre side af vinduet, klik på mappen Applications for at åbne den.
  2. Find Babylon i mappen Applications og træk den til Trash.
  3. Klik og hold på Trash-ikonet og vælg Empty Trash fra menuen for at slette Babylon.

The application er nu afinstalleret. Så du kan forsætte med at fjerne dens tilføjelser, ændrede præferencer og andre spor.

2. Fjern tilføjelser, ret din startside og søgetjeneste ved at nulstille Firefox

Funktionen Nulstil Firefox vil fjerne Babylon værktøjslinjen fra Firefox og nulstille præferencerne den har ændret. Det vil også bevarer din personlige data, men det vil gedanne alt andet til deres standard indstilling.

Lær mere om at nulstille i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.
Babylon vil nu være fjernet helt fra Firefox. Trinnene herunder vil hjælpe dig med at fjerne spor fra programmet fra din computer.

3. Fjern tilføjelser fra dine andre browsere

Hvis du også bruger andre browsere, vil du måske også nulstille dem og fjerne Babylon-relaterede tiføjelser. De følgende artikler linker til eksterne support websteder:

4. Søg efter malware på din computer

Efter de ovenfor nævnte trin er gennemført, så søg efter malware på din computer, Læs Hvordan slipper jeg af med malware? for nogle anbefalende malware fjernelses programmer.