Sådan bruges flytilstand i Firefox OS

Hvad er flytilstand?

Flytilstand er en funktion i Firefox OS, som midlertidigt deaktiverer trådløse forbindelser på enheden. Dette kan bruges i fly, hvor det ofte kræves, at alle trådløse forbindelser deaktiveres under flyvningen. Funktionen kan også bruges til at spare på batteriet, eller hvis du hurtigt vil deaktivere alle trådløse forbindelser med et tryk på en knap.

Hvad kan jeg gøre i flytilstand?

Du kan fortsætte med at bruge Firefox OS, mens flytilstand er aktiveret. Du kan også aktivere wi-fi og Bluetooth, mens flytilstand er aktiveret. Prøver du at bruge trådløse mobilnetværk, mens flytilstand er aktiveret, vil du få en fejlmeddelelse.

Hvordan aktiverer/deaktiverer jeg flytilstand?

For at aktivere flytilstand, skal du først stryge meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen.

Settings Slide

Når meddelelsesbakken er åben, kan du trykke på ikonet Flytilstand for at aktivere flytilstand.

Airplane Mode

Når flytilstand er aktiveret vises et lille, hvidt flytilstandsikon i statuslinjen øverst på skærmen.

Airplane Mode Active

Når du vil deaktivere flytilstand, så stryg meddelelsesbakken ned og tryk på ikonet Flytilstand. Din enhed vil derefter begynde at genoprette forbindelse til trådløse netværk, og skulle være klar til brug efter et kort øjeblik.

1. Stryg meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen.
    notification bar fxos2.1
  2. Tryk på ikonet Flytilstand for at aktivere flytilstand. Ikonet vil blive blåt for at vise, hvad der er aktivt: airplane mode on .
  3. For at deaktivere flytilstand skal du trykke på ikonet Flytilstand igen. Ikonet vil blive hvidt for at vise, hvad der er inaktivt: airplane mode off . Din enhed vil begynde at genoprette forbindelsen inden for få øjeblikke.
Bemærk: Når flytilstand er aktiveret vises et lille, hvidt flytilstandsikon i statuslinjen øverst på skærmen.

Del denne artikel: http://mzl.la/1AjYK9y