Sådan bruges flytilstand i Firefox OS

Hvad er flytilstand

Flytilstand er en funktion i Firefox OS, som midlertidigt deaktiver trådløse forbindelser på enheden. Dette kan bruges i fly, hvor det ofte kræves, at alle trådløse forbindelser deaktiveres under flyvningen. Funktionen kan også bruges til at spare på batteriet, eller hvis du hurtigt vil deaktivere alle trådløse forbindelser med et tryk på en knap.

Hvad kan jeg gøre i flytilstand?

Du kan fortsætte med at bruge Firefox OS, mens flytilstand er aktiveret. Du kan også aktivere Wi-Fi og Bluetooth, mens flytilstand er aktiv. Prøver du at bruge trådløse mobilnetværk, mens flytilstand er aktiv, vil du få en fejlmeddelelse.

Hvordan aktiveres flytilstand?

For at aktivere flytilstand, skal du først stryge meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen.

Settings Slide

Når meddelelsesbakken er åben, kan du trykke på ikonet Flytilstand for at aktivere flytilstand.

Airplane Mode

Når flytilstand er aktiv, vil du se et lille ikon i statuslinjen øverst på skærmen.

Airplane Mode Active

Når du vil deaktivere flytilstand, så stryg meddelelsesbakken ned og tryk på ikonet Flytilstand. Din enhed vil så prøve at oprette forbindelse til trådløse netværk, og skulle være klar til brug efter et kort øjeblik.

Del denne artikel: http://mzl.la/1AjYK9y