Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Sådan ser du, om forbindelsen til et websted er sikker". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Hvad er rigtigt?

1. more options

Der er stor forskel på det, scootergrisen skriver om sikkerheden ved den grå trekant, og så den gamle tekst. Den gamle tekst siger, at forbindelsen er sikker, fordi det usikre indhold er blevet blokeret. Scootergrisens version siger, at forbindelsen ikke er sikker.

Begge dele kan ikke være rigtigt, og jeg mener, vi var meget påpasselige med at skrive det rigtige i den gamle tekst, fordi vi afveg fra den engelske tekst.

Der er stor forskel på det, scootergrisen skriver om sikkerheden ved den grå trekant, og så den gamle tekst. Den gamle tekst siger, at forbindelsen er sikker, fordi det usikre indhold er blevet blokeret. Scootergrisens version siger, at forbindelsen ikke er sikker. Begge dele kan ikke være rigtigt, og jeg mener, vi var meget påpasselige med at skrive det rigtige i den gamle tekst, fordi vi afveg fra den engelske tekst.
  2. more options

Eftersom der ikke er kommet svar, har jeg ikke godkendt ændringerne. I stedet har jeg indsat billedet med den grå trekant i den tidligere godkendte version.

Eftersom der ikke er kommet svar, har jeg ikke godkendt ændringerne. I stedet har jeg indsat billedet med den grå trekant i den tidligere godkendte version.
  3. Hej Kim

Mailen om dit første indlæg druknede i mængden.

Måske kan følgende oplysninger hjælpe. Når du klikker på en grå trekant i version 34 og 35 kan du læse følgende:

Forbindelsen til dette websted er kun delvist sikker, fordi webstedet indeholder ukrypteret indhold (fx billeder).

I version 36 kommer der til at stå følgende:

Forbindelsen til dette websted er kun delvist sikker, fordi webstedet indeholder ukrypteret indhold (fx billeder) eller fordi krypteringen ikke er stærk nok

Jeg mener, at det grå skjold indikerer usikkert blokeret aktivt indhold. Hvor billeder betragtes som passivt indhold.

Hej Kim Mailen om dit første indlæg druknede i mængden. Måske kan følgende oplysninger hjælpe. Når du klikker på en grå trekant i version 34 og 35 kan du læse følgende: ''Forbindelsen til dette websted er kun delvist sikker, fordi webstedet indeholder ukrypteret indhold (fx billeder).'' I version 36 kommer der til at stå følgende: ''Forbindelsen til dette websted er kun delvist sikker, fordi webstedet indeholder ukrypteret indhold (fx billeder) eller fordi krypteringen ikke er stærk nok'' Jeg mener, at det grå skjold indikerer usikkert blokeret aktivt indhold. Hvor billeder betragtes som passivt indhold.
  4. more options

Hm, skal vi ændre teksten til 34/35? Forbindelsen er vel stadig sikker, hvis den grå trekant og det grå skjold vises.

Det giver jo ikke rigtigt mening, hvis billeder kan være farlige, og man så ikke blokerer dem sammen med andet usikkert indhold.

Men vi skal jo nok have opdateret til 36, da mindre sikker kryptering så også kommer ind i billedet - medmindre der så stadig blokeres og skjoldet vises. Det er lidt irriterende, at de slet ikke omtaler skjoldet, da det er ret så afgørende for sikkerheden.

Hm, skal vi ændre teksten til 34/35? Forbindelsen er vel stadig sikker, hvis den grå trekant og det grå skjold vises. Det giver jo ikke rigtigt mening, hvis billeder kan være farlige, og man så ikke blokerer dem sammen med andet usikkert indhold. Men vi skal jo nok have opdateret til 36, da mindre sikker kryptering så også kommer ind i billedet - medmindre der så stadig blokeres og skjoldet vises. Det er lidt irriterende, at de slet ikke omtaler skjoldet, da det er ret så afgørende for sikkerheden.