Sådan ser du, om din Firefox er 32-bit eller 64-bit

Revisionsinformation
  • Revision id: 183716
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Lille omskrivning
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel gælder kun for Firefox på Windows.

Hvis du bruger en 64-bit-version af Windows 7 eller nyere, kan du vælge, om du vil benytte Firefox i en 32-bit-version eller en 64-bit-version. Du kan læse mere om 64-bit-versionen af Firefox i dette blogindlæg.

Denne artikel hjælper dig med at finde ud af, om din nuværende Firefox er 32-bit eller 64-bit.

Vinduet Om Mozilla Firefox

Du kan se, hvilken version af Firefox du bruger, i vinduet Om Mozilla Firefox. Klik på menuknappen New Fx Menu, klik på Hjælp Help-29, og klik så på Om Firefox. Du kan finde oplysningen om 32-bit eller 64-bit under Firefox-navnet og efter versionsnummeret.

Bemærk: Når du åbner vinduet Om Mozilla Firefox, vil Firefox kontrollere, om der findes en nyere version. Hvis der findes en nyere version, vil den automatisk blive hentet. Læs mere i artiklen Opdater Firefox til den seneste version.

User-agent

Browserens user-agent fortæller websteder, hvilken browser og styresystem du benytter. Oplysningerne i user-agent kan være den nemmeste måde at se, om du bruger 32-bit- eller 64-bit-versionen af Firefox.

Sådan finder du din user-agent: Klik på menuknappen i Firefox New Fx Menu, klik på Hjælp Help-29, og klik så på Teknisk information…. Siden Teknisk information åbnes i et nyt faneblad.

Fx49UserAgent-win64

Find User Agent i afsnittet Programinfo og se nærmere på indholdet i parentesen.

Hvis du serBetyder det
Win64; x64Du benytter en 64-bit-version af Firefox
WOW64Du benytter en 32-bit-version af Firefox i en 64-bit-version af Windows
(ingen af delene)Du benytter en 32-bit-udgave af Windows, og det er ikke muligt at benytte en 64-bit-version af Firefox

Programoversigten i Windows

Du kan også finde oplysninger om den installerede version i oversigten over installerede programmer i Windows. Åbn Kontrolpanelet i Windows, klik på Programmer, og klik så på Programmer og funktioner.Åbn indstillingerne i Windows, klik på System, og klik så på Apps og funktioner. Du vil nu kunne se en liste over alle installerede programmer.

Find Mozilla Firefox på listen. Programnavnet vil indeholde oplysninger om versionsnummeret, bit-versionen og sproget. Hvis programnavnet indeholder x86, så benytter du 32-bit-versionen af Firefox. Hvis programnavnet indeholder x64, så benytter du 64-bit-versionen af Firefox.

Bemærk: Du kan risikere at have både 32-bit- og 64-bit-versionerne af Firefox på listen; det skyldes i så fald, at du har installeret 64-bit-versionen uden at afinstallere 32-bit-versionen først, eller omvendt. Fra og med Firefox version 67 opretter Firefox dedikerede profiler per Firefox-installation (læs artiklen Recover user data missing after Firefox update, hvis dette resulterer i tab af data). Du kan afinstallere den uønskede version. Afinstallationsprogrammet til Firefox fjerner ikke dine profildata – dine adgangskoder, bogmærker m.m. slettes altså ikke.