Sådan ryddes Firefox' cache | Sådan gør du

Sådan ryddes Firefox' cache

Firefox gemmer midlertidigt billeder, scripts, og andre dele af besøgte websteder i sin cache for at kunne give din en bedre browseroplevelse. Denne artikel beskriver, hvordan cachen ryddes.

Ryd cachen

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Cache af webindhold, klik på knappen Ryd nu.

win_ryd_cache_1.png Clear Cache Mac1 fx11 Clear Cache Lin1 fx11
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cachen, når Firefox lukkes:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Privatliv.
  3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes.

win_ryd_cache_2.png Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Klik på knappen Indstillinger.... Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. I vinduet Indstillinger for rydning af historik, sæt flueben ud for Cache.

win_ryd_cache_3.png Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Vælg Privatliv.
  3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes.

win_ryd_cache_2.png Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Klik på knappen Indstillinger.... Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. I vinduet Indstillinger for rydning af historik, sæt flueben ud for Cache.

win_ryd_cache_3.png Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Del denne artikel: http://mzl.la/18byRQJ