Sådan ryddes Firefox' cache

Revisionsinformation
  • Revision id: 61498
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Updated
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox' cache gemmer midlertidigt billeder, scripts og andre dele af websteder i cachen for at gøre det hurtigere for dig, når du surfer. Denne artikel beskriver, hvordan du rydder cachen.

Ryd cachen

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Offline lager, klik på knappen Ryd nu.
    Clear Cache Win1Clear Cache Mac1Clear Cache Lin1
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Cache af webindhold, klik på knappen Ryd nu.

win_ryd_cache_1.pngClear Cache Mac1 fx11Clear Cache Lin1 fx11
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cacheen, når Firefox lukkes:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg Privatliv.
  3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes.

win_ryd_cache_2.pngClear Cache Mac2Clear Cache Lin2
  5. Klik på knappen Indstillinger.... Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. I vinduet Indstillinger for rydning af historik, sæt flueben ud for Cache.

win_ryd_cache_3.pngClear Cache Mac3Clear Cache Lin3
  7. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.