Sådan ryddes Firefox' cache

Revisionsinformation
  • Revision id: 127283
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox gemmer midlertidigt billeder, scripts, og andre dele af besøgte websteder i sin cache for at kunne give din en bedre browseroplevelse. Denne artikel beskriver, hvordan cachen ryddes.

Ryd cachen

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Netværk.
  4. Klik på knappen Ryd nu i afsnittet Cache af webindhold.
    clear cache incontent
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cachen, når Firefox lukkes:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv.
  3. Vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil: i afsnittet Historik.
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes.
    always clear in content clearhistorywhenFXclosesfx42
  5. Klik på knappen Indstillinger... ved siden af Ryd historik når Firefox lukkes. Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. Sæt flueben ud for Cache i vinduet Indstillinger for rydning af historik.
    clear settings incontentSettingsForClearingHistorySettingsForClearingHistoryFX42bd
  7. Klik på knappen OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Tip: Der findes adskillige tilføjelser, der giver dig mulighed for at rydde cachen med en knap på værktøjslinjen. Gå til Mozillas side med tilføjelser og foretag en søgning.

Mozilla er ikke ansvarlig for vedligeholdelse og support af tredjeparts tilføjelser. Hvis du har brug for hjælp med en tilføjelse, så kontakt udvikleren af tilføjelsen direkte.