Sådan indstiller du din startside | Sådan gør du

Sådan indstiller du din startside

Vi viser dig, hvordan du automatisk får åbnet en hvilken som helst webside, når du starter Firefox eller klikker på Hjem-knappen Home Button

Angiv eller skift startside

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button på værktøjslinjen og slip det.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.
  1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button på værktøjslinjen og slip det. (Hjem-knappen findes som standard til venstre).
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.

Tip: Du kan finde flere muligheder for angivelse af startside under Indstillinger.

• Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Indstillinger, og klik så på Generelt.
    • Du kan bruge rullemenuen under Opstart til at vælge Vis en tom side eller Vis mine vinduer og faneblade fra sidste gang.
    • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.

Nulstil startsiden

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard i afsnittet Opstart.
    restore default fx38 Fx56GeneralPanelStartup-RestoreDefaultHomePage
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Har du problemer?

Så har vi løsningerne: