Sådan bruges læsevisning

Firefox til Android har en smart læsevisning, der fjerner alle forstyrrende elementer på en webside, så du kan koncentrere dig om læsningen. Her kan du læse, hvordan den fungerer.

Aktivér og deaktivér læsevisning

• Tryk på læsevisning-ikonet Reader mode i adressefeltet. Tryk igen for at afslutte og vende tilbage til den almindelige side.
    Reader mode article
Bemærk: Læsevisning er ikke tilgængelig på enheder, der har mindre end 384 MB hukommelse.

Tilpas hvordan indholdet ser ud i læsevisning

Skift skriftstørrelsen, skift skrifttypen eller skift temaet fra lyst til mørkt, når du vil læse i mørke.

• Tryk på skærmen i læsevisning for at få vist knapperne, og tryk så på knappen Aa.
    customize reader m30 edit reader mode m38

Del dine favoritsider

Del et link til en side, du læser, på de sociale medier eller via mail eller sms-beskeder.

• Tryk på skærmen i læsevisning for at få vist knapperne, og tryk så på knappen Del til højre.
Share from reader mode share read fx30
Firefox til computer: Læsevisning er også tilgængelig på Firefox til computer! Læs artiklen Firefox Reader View for clutter-free web pages for mere information.
Læseliste: Har du travlt? Gem websider på din læseliste på Firefox til Android og læs dem senere.

Del denne artikel: http://mzl.la/1OQ6oRP