Sådan bruger du kameraet i Firefox OS

(Omdirigeret fra Taking Photos on Firefox OS)

Gem dine oplevelser med din Firefox OS-enhed.

Når du har taget et billede, kan du se, redigere og dele dine billeder i appen Galleri.
  1. Tryk på camera app for at åbne appen Kamera.
  2. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af, og tryk på camera camera fxos 2.0 i bunden af skærmen.
    Tip: Tryk på skærmen for at fokusere kameraet på det ønskede motiv.
  3. Dit billede gemmes, og kan ses i et halvt sekund på skærmen. Hvis ikke du vil gemme billedet, så tryk på delete delete photo fxos 2.0 for at slette det.
Firefox OS lader dig indstille blitz og fokusering, hvis din enhed har disse funktioner.
Du får muligvis vist en skærm, som beder om tilladelse til at bruge din position. Hvis du tillader dette, vil dine billeder indeholde oplysninger om din position. For at ændre disse indstillinger skal du åbne appen Indstillinger, vælge menuen Tilladelser for apps og derefter vælge Kamera.

Del denne artikel: http://mzl.la/1Ic06KK