Sådan bruger du Java på websteder du har tillid til | Fejlfinding

Sådan bruger du Java på websteder du har tillid til

Firefox forhindrer nogle versioner af Java-plugin'et i at starte automatisk på grund af sikkerhedsproblemer. Du kan dog stadig aktivere Java på websteder, du har tillid til, fx din netbank, ved at følge vejledningen på denne side.

Advarsel: Du bør kun aktivere Java på websteder, du har tillid til.

Aktivér Java én gang

• Klik på beskeden "Klik her for at aktivere plugin'et Java(TM)." Java vil herefter blive startet.

Aktiver Java
Bemærk, at næste gang du besøger webstedet eller andre websteder, der benytter Java, vil du atter få vist advarslen.

Aktivér altid Java på et websted

Hvis du ofte bruger et websted med Java, og det er et websted, som du har fuld tillid til, kan du få Java til altid at virke på det.

1. Klik på plugin-ikonet i adressefeltet for at åbne en meddelelseboks.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver alle plugins nederst i boksen, og vælg Aktiver altid plugins på dette websted.

Aktiver altid Java
    • Når du fremover besøger webstedet, vil Java automatisk starte, så du ikke behøver at aktivere det manuelt.

Aktivér Java én gang

Klik på meddelelsen "Aktiver Java" for at få indlæst Java-indholdet.

In-content Java prompt

Er der ikke noget synligt område til at aktivere Java-indhold på websiden, eller aktiveres Java ikke, selvom du klikker på "Aktiver Java", så klik på plugin-ikonet i adresselinjen, og vælg herefter Tillad nu for at aktivere Java-indholdet midlertidigt.

Fx24-JavaAllowNow Activate Java once 29 - Win
Bemærk, at næste gang du besøger webstedet eller andre websteder, der benytter Java, vil du atter få vist advarslen.

Aktivér altid Java på et websted

Hvis du ofte bruger et websted med Java, og det er et websted, som du har fuld tillid, kan du få Java til altid at virke på det.

1. Klik på plugin-ikonet i adressefeltet for at åbne en meddelelseboks.
  2. Klik på Tillad og husk nederst i boksen, og vælg Aktiver altid plugins på dette websted.
Fx24-JavaAllowRemember Activate Java always 29 - Win

Når du fremover besøger webstedet, vil Java automatisk starte, så du ikke behøver at aktivere det manuelt.

Sikkerhedsadvarsler fra Java

Når du aktiverer Java på et websted, vil du muligvis blive præsenteret for en sikkerhedsadvarsel, og du vil blive bedt om at bekræfte, at du vil aktivere Java. Eller du vil muligvis blive præsenteret for en sikkerhedsadvarsel i stil med "Application Blocked by Security Settings" uden mulighed for at aktivere Java. Disse advarsler stammer ikke fra Firefox, men fra Java selv, og de afhænger af webstedet og dine sikkerhedsindstillinger i Java Control Panel.

Java confirmation

Læs mere på Javas egne websider:

Del denne artikel: <a href="http://mzl.la/1BAUepM">http://mzl.la/1BAUepM</a>