Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser | Sådan gør du

Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Du kan benytte en tredjeparts PDF-læser i stedet for at bruge den, der er indbygget i Firefox. Sådan vælger du en anden PDF-læser:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen, og klik på linjen for at markere den.
  4. Klik på pilen i rullemenuen under kolonnen Handling i ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser.
    ApplicationsPDF Fx47Applications-PDFwin7
    Bemærk: Hvis du vil have vist PDF-filer i Firefox ved hjælp af et plugin i stedet for et eksternt program til visning af PDF-filer, så vælg Brug PDF-læser (i Firefox). Læs mere i artiklen Se PDF-filer i Firefox uden at hente dem.
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.