Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Revisionsinformation
  • Revision id: 73591
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: opdatering fra den engelske artikel
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox release-version, som kan hentes fra mozilla.org/firefox.

Hvis du ikke ønsker at bruge den indbyggede PDF-læser, kan du i stedet bruge en anden PDF-læser, som fx Adobe Reader, Nitro PDF Reader eller Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger eller KParts pluginMac OS programmet Preview eller Schubert|it PDF Browser Plugin.

For at skifte fra den indbyggede PDF-læser til en anden PDF-læser:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen og klik på den, så den er markeret.
  4. Klik på pilen i rullemenuen under kolonnen Handling for ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Bemærk: Hvis du vil se PDF-filer i Firefox ved hjælp af et plugin i stedet for et eksternt program til visning af PDF-filer, vælg Brug PDF-læser (i Firefox).
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.