Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Revisionsinformation
  • Revision id: 176340
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Ja
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Du kan benytte en tredjeparts PDF-læser i stedet for at bruge den, der er indbygget i Firefox. Sådan vælger du en anden PDF-læser:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og rul ned til afsnittet Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen, og klik på linjen for at markere den.
  4. Klik på pilen under kolonnen Handling i ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser i rullemenuen.
    applications 57 applications-fx57-pdf Fx57Applications-pdf-win7 Fx61Applications-pdf-win7
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.