Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android

Firefox til Android giver dig kontrol over dine personlige data, såsom browserhistorik, adgangskoder med mere. Du kan gemme dine data i browseren, og du kan slette dem, når som helst du ønsker:

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Ryd hele din browserhistorik

1. Åbn siden Historik på din startskærm.
  2. Tryk på Ryd browserhistorik i bunden af skærmen.
    clear history m32
  3. Tryk på OK for at bekræfte.

Ryd enkelte data fra din browser

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Privatliv, og tryk så på Ryd nu.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at rydde, og tryk så på Ryd data
    Clear private data
  1. Tryk på knappen menu Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Rul ned til afsnittet Privatliv og sikkerhed, og tryk på Ryd private data.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at rydde, og tryk så på Ryd data
    Clear private data

Slet data ved lukning

Denne valgmulighed sletter automatisk dine valgte data (bogmærker, browserhistorik og søgehistorik, gemte adgangskoder med mere), hver gang du lukker Firefox til Android:

1. Tryk på knappen menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Privatliv, og tryk så på Ryd ved lukning.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at få ryddet ved lukning, og tryk så på Indstil.

Firefox sletter de valgte data, hver gang du afslutter Firefox til Android ved at trykke på Afslut i menuen.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKsZLS