Ryd browserhistorik i Firefox til iOS

Revisionsinformation
  • Revision id: 116099
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Indsat manglende linje.
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel viser en kommende version af Firefox til iOS, så din version kan se anderledes ud. Opdater om et par uger for at få de omtale funktioner.

Firefox gemmer de besøgte websteder i din historik. Hvis du vil slette de gemte websteder fra historikken, så følg disse trin:

1. Tryk på fanebladsikonet nederst på skærmen.

new tab ios 10
  2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Ryd private data i afsnittet Privatliv i menuen Indstillinger i Firefox.
  4. Tryk på kontakten switchonios ud for de data, du vil have ryddet.
  5. Tryk på knappen Ryd i dialogen Ryd alt for at rydde alle dine browserdata, inklusive historik.
Advarsel: Hvis du rydder dine private data, lukkes alle åbne faneblade.

Hvilke informationer kan jeg slette?

• Historik: Adresser og gemt tekst fra besøgte websteder. Rydder du din historik, vil det også fjerne alle websider fra oversigten Mest besøgte websider.
  • Cache: Dele af webstedet, som er gemt lokalt. Cache'en gør det hurtigere at åbne et websted ved efterfølgende besøg, fordi noget af indholdet kan hentes lokalt.
  • Cookies: Cookies indeholder informationer, som webstedet har gemt på din enhed. Det kan fx være logins, din opsætning af webstedet og brugeroplysninger.
  • Offline webstedsdata: Filer, der er gemt på din enhed af websteder (hvis ellers du har givet tilladelse til det). Filerne gør det muligt at benytte et websted, selvom du er offline.
  • Gemte logins: Brugernavne og adgangskoder, som er gemt af Firefox.