Ret problemer med at forbinde til websteder efter opdatering af Firefox

Denne artikel beskriver, hvordan du fejlsøger problemer med at forbinde til websteder, der begynder lige efter en opdatering til en ny version af Firefox.

Årsagen

Hvis du var i stand til at indlæse websteder, før du opdaterede Firefox, er det sandsynligvis et af dine sikkerhedsprogrammer (firewall, antivirusprogram, antispywareprogram med mere), der forhindrer Firefox i at forbinde til internettet.

Dette problem opstår, når dit sikkerhedsprogram er indstillet til at have tillid til en tidligere version af Firefox, men ikke genkender den nye version af Firefox.

Bemærk: I nogle tilfælde vil deaktivering af et sikkerhedsprogram eller firewall ikke deaktivere alle programmets dele. Et program, der står som værende deaktiveret, kan stadig blokere Firefox.

Ret problemet

For at tillade Firefox at forbinde til internettet igen:

1. Sørg for, at dine sikkerhedsprogrammer er opdaterede (altså, at du bruger den seneste version).
  2. Fjern Firefox fra sikkerhedsprogrammernes liste med "betroede" eller "genkendte" programmer, og føj så Firefox til listen igen. For detaljeret vejledning, læs artiklen Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet.