Ret fejl med forkert login på Gmail i Firefox OS

Google har tilføjet en sikkerhedsfunktion, der forhindrer tredjepartsprogrammer i at få adgang til din Gmail-konto med standardindstillingerne. Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Den e-mailadresse eller adgangskode, du har indtastet, er forkert." eller tilsvarende fejlmeddelelse, selvom du indtaster de korrekte login-oplysninger, er det sandsynligvis på grund af denne ændring.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, og du er sikker på, at login-oplysningerne er korrekte, så prøv de følgende trin for at rette problemet:

Mulighed 1 - anbefalet: Opsæt totrinsbekræftelse på din Gmail-konto.

1. Følg trinnene for at oprette en app-adgangskode.
  2. Åbn appen MailE-Mail, og log så ind ved at bruge app-adgangskoden i stedet for din almindelige adgangskode.

Mulighed 2: Skift indstilling for godkendelse på din Gmail-konto:

1. Besøg websiden Kontoindstillinger.
  2. Log ind på den pågældende Google-konto.
  3. Sæt mærke ud for Aktivér for at tillade Adgang for mindre sikre apps.

Efter et par minutter bør du kunne logge ind på Gmail med Firefox OS-appen Mail.