Privat browsing i Firefox til Android

Med Firefox til Android kan du åbne websider i private faneblade, så du kan søge og surfe uden at browseren gemmer din historik.

Med denne funktion kan du også:

• Starte privat browsing direkte fra din startskærm, uden at åbne Firefox i almindelig browsing-tilstand først.
  • Lukke alle private faneblade.
  • Åbne links i private faneblade som standard.
Advarsel: Privat browsing gør dig ikke anonym på internettet. Din internetudbyder, arbejdsgiver (hvis du fx. bruger wi-fi på arbejdet), eller selve webstedet kan stadig se, hvilke websider du besøger.

Start en privat browsing-session

Sådan starter du en privat browsing-session:

1. Tryk på maskeikonet øverst på Firefox' startskærm for at skifte til privat browsing.
    FenixPrivateIcon
  2. Indtast søgeord eller en webadresse i adressefeltet på startskærmen.

Eller, åbn et nyt faneblad i en privat browsing-skærm ved at åbne fanebladsbakken.

1. Tryk på tallet ud for adressefeltet.
    FenixViewTabs
  2. Tryk på maskeikonet for at se private faneblade.
    FenixPrivateTabs
  3. Tryk på knappen + PRIVAT for at åbne et nyt faneblad i din private browsing-session.

Skift til almindelig browsing

1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet.
    numeric tab preview
  2. Private faneblade vises under maskeikonet. Tryk på ikonet med firkanten for at skifte til de almindelig browing-faneblade.
    FenixTabsTray2
  3. Du kan lukke alle faneblade (almindelige eller private) som forklaret nedenfor, eller gå tilbage til startskærmen ved at trykke på knappen +.

Tilføj en privat browsing-genvej

Hvis du tilføjer en privat browsing-genvej til din startskærm, kan du starte Firefox i privat browsing-tilstand som standard.

Første gang du skifter til privat browsing, bliver du spurgt, om du vil tilføje en genvej, så du kan åbne private faneblade fra din startskærm.

FenixAddPrivateShortcut

Tryk blot på Tilføj genvej og følg din enheds vejledning.

Du kan også gøre det senere manuelt:

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger
  3. Vælg Privat browsing under Privatliv og sikkerhed.
  4. Tryk på Tilføj genvej til privat browsing.
  5. Følg din enheds vejledning i at føje ikonet til din startskærm.
Tip: Du kan også trykke og holde Firefox-ikonet på din startskærm for at åbne et privat faneblad.

Åbn links i private faneblade som standard

Du kan indstille Firefox til altid at åbne links fra andre apps i private faneblade:

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger
  3. Vælg Privat browsing under Privatliv og sikkerhed.
  4. Aktiver Åbn links i et privat faneblad.

Tillad skærmbilleder i privat browsing

Du kan vælge at tillade eller deaktivere muligheden for at tage skærmbilleder i privat browsing-tilstand.

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger
  3. Vælg Privat browsing under Privatliv og sikkerhed.
  4. Tryk på kontakten Tillad skærmbilleder i privat browsing.

Luk alle private faneblade

1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser dig, hvor mange åbne faneblade, du har:
    numeric tab preview
  2. Tryk på menuknappen med de tre prikker i fanebladsbakken.
    FenixTabsMenu
  3. Vælg Luk alle faneblade
  4. En besked med Private faneblade lukket vises kortvarigt. Tryk på FORTRYD for at genåbne fanebladene.