Privat browsing i Firefox til Android

Når du surfer på nettet, husker Firefox til Android forskellige informationer, såsom brugernavne, gemte adgangskoder og browserhistorik. Der kan dog være tidspunkter, hvor du ikke ønsker, at Firefox skal huske din browserhistorik, som fx når du køber en fødselsdagsgave til en person, som også har adgang til enheden.

Advarsel: Privat browsing gør dig ikke anonym på Internettet. Din internetudbyder, arbejdsgiver (hvis du fx. bruger wi-fi på arbejdet), eller selve webstedet kan stadig se, hvilke websider du besøger.

Sådan åbner du et nyt faneblad med Privat browsing

• Åbn et nyt Privat faneblad: Tryk på Firefox-knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Ny fane med privat browsing.
  • Åbn link i et faneblad med privat browsing: Tryk og hold på et link for at få menuen frem, og vælg så Åbn link i faneblad med privat browsing.

Få adgang til dine åbne faneblade med Privat browsing

Tryk på fanebladet øverst på skærmen, og tryk så på masken for at se de websider, du har åbnet i Privat browsing.

; private tabs m36 private browsing
  • Åbn et nyt privat faneblad ved at trykke på plus private plus .
  • Tryk på X ved siden af et faneblad for at lukke det. Du kan også lukke alle åbne faneblade ved at trykke på menuknappen og så vælge Luk faneblade med privat browsing.

Hvilke informationer gemmes ikke i Privat browsing?

• Besøgte websider
  • Formular- og søgeindtastninger
  • Adgangskoder
  • Filhentninger: Hentede filer vil stadig være gemt på din enhed, men de vil ikke blive vist i filhentningshistorikken
  • Cookies
  • Midlertidige internetfiler (cache-filer)
Hvis du tilføjer bogmærker i et faneblad med privat browsing, vil de ikke blive fjernet, når du lukker fanebladet.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKv6zl