Privat browsing i Firefox til Android

Brug privat browsing i Firefox til Android til at besøge websider uden at få gemt historik, adgangskoder og webstedsindstillinger.

Brug privat browsing i Firefox til Android til at besøge websider uden at få gemt historik, adgangskoder og webstedsindstillinger. Samtidig forhindrer privat browsing websider i at spore dig og følge din browsing.

Privat browsing gemmer ikke:

• Besøgte sider
  • Indtastninger i formularer og søgefelter
  • Adgangskoder
  • Filhentninger (de hentede filer slettes ikke, men de vil ikke blive vist i Firefox' oversigt over hentede filer)
  • Cookies
  • Midlertidige internetfiler (cachede filer)

Privat browsing gemmer ikke:

• Historik og adgangskoder
  • Indtastninger i formularer og søgefelter
  • Cookies
  • Midlertidige internetfiler

Åbn et privat faneblad

• Åbn et nyt privat faneblad: Tryk på Firefox-knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Nyt privat faneblad.
  • Åbn link i et privat faneblad: Tryk og hold på et link for at få menuen frem, og vælg så Åbn link i privat faneblad.

Vis åbne private faneblade

Tryk på fanebladet øverst på skærmen, og tryk så på masken for at se de websider, du har åbnet i privat browsing.

; private tabs m36 private browsing

Tryk på X ved siden af et faneblad for at lukke det. Du kan også lukke alle åbne faneblade ved at trykke på menuknappen og så vælge Luk private faneblade.

Advarsel: Privat browsing gør dig ikke anonym på Internettet. Din internetudbyder, arbejdsgiver (hvis du fx. bruger wi-fi på arbejdet), eller selve webstedet kan stadig se, hvilke websider du besøger.