Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Privat browsing i Firefox til Android". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Ændringer af strenge

1. Jeg har forslået nogle ændringer i https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1122173 så artiklen skal opdateres med de nye ændringer når de er blevet rettet.

Jeg har forslået nogle ændringer i https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1122173 så artiklen skal opdateres med de nye ændringer når de er blevet rettet.