Opdatering til Accuweather og Wikipedia kan ikke hentes på ZTE Open

Hvis du har den blå ZTE Open-telefon, og du prøver at hente opdateringer til appene Accuweather eller Wikipedia, kan du risikere, at hentningen aldrig afsluttes.

Sådan får du opdateringerne installeret:

1. Prøv at hente opdateringen til Accuweather eller Wikipedia igen.
  2. Tryk på filhentningen, og tryk så på knappen Ja for at bekræfte, at du vil stoppe filhentningen.
    update_error
  3. Genstart nu din enhed ved at trykke og holde på knappen Tænd/Sluk, og vælg så Genstart.

Opdateringerne vil blive installeret, når enheden genstarter, og meddelelsen vil forsvinde.

Del denne artikel: http://mzl.la/1B7WCSR