Opdatering af Firefox mislykkedes - sådan opdateres manuelt

Revisionsinformation
  • Revision id: 86821
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Nej
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox forsøgte at opdatere til den nyeste version, men opdateringen mislykkedes. Du kan i stedet hente og installere den nyeste version manuelt. Denne artikel fortæller dig, hvordan du gør.

Hent og installer Firefox manuelt

1. download firefox win 32x32 Hent en frisk kopi af Firefox.
  2. Klik på ikonet Filhentninger Blue Download Fx 20 Mac i øverste højre hjørne af Firefox, og klik på den hentede installationsfil for at starte installationsprogrammet.
  3. Luk Firefox, og klik på knappen Kør i installationsprogrammet.
    run installer
  4. Følg vejledningen for at installere Firefox. Den nye version af Firefox vil automatisk starte og erstatte den gamle version.
  1. mac download 32x32 Hent en frisk kopi af Firefox.
  2. Vælg Åbn med i dialogboksen.
    runfirefox mac
  3. Et vindue åbnes, træk ikonet Firefox herfra og over på mappen Programmer.
    firefox mac folder
  4. Du vil muligvis få at vide, at Firefox allerede findes i mappen, i så fald skal du klikke på knappen Erstat for at erstatte den gamle version af Firefox med den nye.
  5. Tilføj en genvej til Firefox i din Dock.

Prøv først at installere Firefox via din distributions pakkesystem. Hvis dette ikke hjælper, kan du prøve følgende:

1. download linux 32x32 Hent en frisk kopi af Firefox.
  2. Vælg Åbn med i dialogboksen, og vælg Arkivhåndtering i rullemenuen:
    open firefox linux
  3. Den nye version af Firefox hentes og åbnes med Arkivhåndtering.
  4. Luk Firefox-programmet.
  5. Udpak nu mappen firefox i din hjemmemappe. Åbn herefter mappen firefox, og dobbeltklik på ikonet firefox for at starte den nye version af Firefox.
  6. Tilføj en genvej til den nye version af Firefox på dit skrivebord eller din menu.
Firefox overfører automatisk dine bogmærker, historik og webstedsspecifikke indstillinger til den nye version. Du behøver ikke at eksportere og importere dine informationer.
Fik du ikke hentet den rigtige fil? Besøg Firefox' download-side for at hente Firefox til andre styresystemer og sprog.

Oplever du stadig problemer?

Vores supportnetværk er klar til at hjælpe. Spørg om hjælp i vores danske supportforum, eller i vores engelske supportforum.