Opdater Firefox til den seneste version

Revisionsinformation
  • Revision id: 72070
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Note: If you are updating Firefox at work, please check with your IT department if you run into problems.

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Om Firefox.Klik på menuknappen New Fx Menu. Klik på hjælp Help-29, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Firefox åbnes, og Firefox vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    Update Win1 Fx14
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatere.
    Update Win2 Fx14
Vigtigt: Hvis opdateringen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer en ny kopi.

For at ændre opdateringsindstillinger, læs Avancerede indstillinger for tilgængelighed, surfing, datadeling, netværk, opdateringer og certifikater.