Ofte stillede spørgsmål til Thunderbird og Windows 7

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Denne side besvarer ofte stillede spørgsmål om Thunderbird og Windows 7.

Virker Thunderbird i Windows 7?

Ja, Thunderbird virker fint i Windows 7 (og tidligere versioner af Windows).

Er Thunderbird et 64-bit-program?

Nej, Thunderbird er et 32-bit-program. Men Windows 7 understøtter både 32-bit og 64-bit programmer.

Hvordan overfører jeg mine meddelelser fra Microsoft Outlook, Windows Mail eller Windows Live Mail til Thunderbird?

Læs vejledningen i artiklen Skift til Thunderbird.

Hvordan indstiller jeg Thunderbird til at være standardprogrammet til mail

Når Thunderbird indstilles til at være dit standardprogram til mail ved andre programmer, at Thunderbird skal startes, når du har brug for at sende en mail. Hvis du fx surfer på nettet og klikker på et maillink, så vil din computer starte Thunderbird, så du kan sende mailen.

Thunderbird spørger dig under installationen, om du vil gøre Thunderbird til dit standardprogram til mails.

Du kan også indstille Thunderbird som dit standardprogram til mails ved at klikke på menuen Funktioner og vælge Indstillinger. Klik herefter på Avanceret, klik på fanebladet Generelt, og sæt flueben ud for Undersøg altid om Thunderbird er standardmailprogrammet, når det startes.

Alternativt kan du i din Windows angive Thunderbird som standardprogram. Klik på Windows-menuen (startknappen), og vælg 'Standardprogrammer' i højre kolonne oven over 'Hjælp og support'. Klik på 'Angiv dine standardprogrammer'. Find Thunderbird i listen med programmer, og vælg 'Benyt dette program som standard'.