Nyheder i Firefox til iOS 3.0

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Denne version af Firefox giver dig mulighed for hurtigt at besøge populære websteder, og du kan sikre dine gemte adgangskoder yderligere med Touch ID.

Ekstra sikkerhed for adgangskoder med Touch ID

Beskyt dine adgangskoder med Touch ID's fingeraftryks-sensor. Hvis du aktiverer Touch ID, vil Firefox bede om enten en adgangskode eller et fingeraftryk, hver gang nogen prøver at få adgang til dine gemte adgangskoder.

touchid pw

Læs mere om opsætning af adgangskode og Touch ID i artiklen Opsætning af adgangskode og Touch ID i Firefox. Læs mere om håndtering af gemte logins i artiklen Håndter gemte adgangskoder i Firefox til iOS.

Autofuldfør adresser til populære websteder

Du kan hurtigt besøge populære websteder, uden du behøver at indtaste hele webadressen. Når du begynder at indtaste en populær webadresse, vil Firefox automatisk fuldføre den for dig. Hvis der er flere mulige webadresser ud fra det indtastede, vil Firefox foreslå de mulige websteder.

Find populære websteder på din hjemmeskærm

Hvis du endnu ikke har synkroniseret Firefox med andre enheder, vil du få foreslået fem populære websteder i dit land. Disse websteder vil blive erstattet af dine seneste og mest besøgte websteder, efterhånden som du bruger Firefox. Du kan slette et af de populære websteder fra hjemmeskærmen ved at trykke på det og så trykke på x.

top sites ios 3.0

I artiklen Nyheder i Firefox til iOS 6.0 kan du læse mere om den nyeste version af Firefox til iOS.