Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Hvis du har problemer med Firefox, kan det det hjælpe at nulstille programmet. Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker, adgangskoder og åbne faneblade. Bemærk, at dine udvidelser og deres tilhørende data slettes!

Hvis du oplever problemer med Firefox, så kan en genindlæsning hjælpe. Funktionen til at genindlæse kan rette mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker, adgangskoder og åbne faneblade. Bemærk, at dine udvidelser og deres tilhørende data slettes!

Nulstil Firefox til sin oprindelige tilstand

1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil FirefoxGenindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hvad gør funktionen nulstil?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige data opbevares i en profilmappe. Når du nulstiller Firefox, oprettes en ny profilmappe, samtidig med at dine vigtige data bevares.

Tilføjelser, der opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer, vil blive fjernet. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fx plugins, vil ikke blive fjernet, men dine ændringer i deres indstillinger (inklusive deaktiveringer), vil blive nulstillet.

Genindlæs Firefox

1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil FirefoxGenindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hvad gør funktionen genindlæs?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige data opbevares i en profilmappe. Når du genindlæser Firefox oprettes en ny profilmappe, samtidig med at dine vigtige data bevares.

Tilføjelser, der opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer, vil blive fjernet. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fx plugins, vil ikke blive fjernet, men dine ændringer i deres indstillinger (inklusive deaktiveringer), vil blive nulstillet.

Firefox gemmer følgende:

• Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog
  • Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Åbne vinduer, faneblade og fanebladsgrupper
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

Bemærk: Din gamle Firefox-profil blive placeret på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data". Hvis gendannelse af standardindstillingerne ikke løste dit problem, kan du gendanne nogle af de data, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.

Del denne artikel: http://mzl.la/15sSfJR