Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Denne funktion er kun tilgængelig på Firefox til computer.

Denne funktion er blevet forbedret i den seneste version af Firefox. Opdater Firefox til den seneste version for at bruge den forbedrede funktion.

Hvis du har problemer med Firefox, kan det det hjælpe at nulstille programmet. Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker, adgangskoder og åbne faneblade.
Bemærk: Dine udvidelser og deres tilhørende data fjernes.

Nulstil Firefox

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.

Hvad gør funktionen Nulstil?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige data opbevares i en profilmappe. Når du nulstiller Firefox, oprettes en ny profilmappe, samtidig med at dine vigtige data bevares.

Tilføjelser, der normalt opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer, vil blive fjernet. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fx plugins, vil ikke blive fjernet, men dine ændringer i deres indstillinger (inklusive deaktiveringer), vil blive nulstillet.

Firefox gemmer følgende:

• Bogmærker
  • Browser- og filhentningshistorik
  • Adgangskoder
  • Åbne vinduer, fanebladsgrupper og faneblade
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

Bemærk: Din gamle Firefox-profil blive placeret på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data". Hvis gendannelse af standardindstillingerne ikke løste dit problem, kan du gendanne nogle af de data, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.