Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Revisionsinformation
  • Revision id: 122568
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne funktion er kun tilgængelig på Firefox til computer.

Denne funktion er blevet forbedret i den seneste version af Firefox. Opdater Firefox til den seneste version for at bruge den forbedrede funktion.

Hvis du har problemer med Firefox, kan det det hjælpe at nulstille programmet. Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker, adgangskoder og åbne faneblade.
Bemærk: Dine udvidelser og deres tilhørende data fjernes.

Nulstil Firefox

1. Klik på knappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox…. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet, der åbnes. Firefox lukker ned for at nulstille sig selv.
  3. Når Firefox er færdig, vises et vindue med en liste over dine importerede informationer. Klik på knappen Afslut. Firefox åbnes.
  4. Vælg om Firefox skal gendanne alle vinduer og faneblade eller blot nogle af dem. Klik så på knappen Lad os komme i gang!.
Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i Firefox-vinduet Start Firefox i fejlsøgnings-tilstand?, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.

Hvad gør funktionen Nulstil?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige data opbevares i en profilmappe. Når du nulstiller Firefox, oprettes en ny profilmappe, samtidig med at dine vigtige data bevares.

Tilføjelser, der normalt opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer, vil blive fjernet. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fx plugins, vil ikke blive fjernet, men dine ændringer i deres indstillinger (inklusive deaktiveringer), vil blive nulstillet.

Firefox gemmer følgende:

• Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Åbne vinduer, fanebladsgrupper og faneblade
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

Bemærk: Din gamle Firefox-profil blive placeret på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data". Hvis gendannelse af standardindstillingerne ikke løste dit problem, kan du gendanne nogle af de data, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.