Navigationsknapper som fx Fremad, Tilbage og Hjem mangler

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Navigationslinjen indeholder knapperne Tilbage, Fremad og andre navigationsknapper sammen med adressefeltet og søgefeltet. Hvis du mangler nogle af elementerne på den, kan du finde hjælp til at få dem tilbage i denne artikel.

Knappen Fremad vises kun, når det er nødvendigt

Knappen Fremad vises kun, når der er en side at gå fremad til. Hvis du ikke tidligere er gået tilbage på en side, er der ikke noget at gå fremad til, og knappen Fremad vil så være skjult.

Gendannelse af standardknapperne

Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje…

1. Klik på knappen Gendan standarder:

restore menu Standardknapperne skulle nu vises i navigationslinjen. Hvis du vil ændre placeringen af de enkelte elementer, kan du finde hjælp til det i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer. Hvis dine knapper i navigationslinjen stadig mangler, så læs næste afsnit.

Kontrollér om en tilføjelse driller

En udvidelse eller et tema kan forhindre navigationslinje-elementer i at blive vist. Du kan finde hjælp til at kontrollere, om det er tilfældet, i artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Nulstil Firefox

Hvis løsningerne ovenfor ikke hjalp, kan du nulstille Firefox til sin oprindelige tilstand, mens dine vigtige data ikke berøres.

Bemærk: Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på knappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox…. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet, der åbnes. Firefox lukker ned for at nulstille sig selv.
  3. Når Firefox er færdig, vises et vindue med en liste over dine importerede informationer. Klik på knappen Afslut. Firefox åbnes.
  4. Vælg om Firefox skal gendanne alle vinduer og faneblade eller blot nogle af dem. Klik så på knappen Lad os komme i gang!.
Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i Firefox-vinduet Start Firefox i fejlsøgnings-tilstand?, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.