Mozilla fejlrapportør

Vinduet Mozilla fejlrapportør vises, når Firefox uventet lukker ned. Med fejlrapportøren kan du indsende en fejlrapport til udviklerne, så fremtidige versioner af Firefox går ned sjældnere. Denne artikel beskriver, hvordan du bruger fejlrapportøren, og hvordan du tilgår dine fejlrapporter.

Når Firefox går ned

Vinduet Mozilla fejlrapportør vises, når Firefox er gået ned.

Crash Reporter

Fortæl Mozilla om dette nedbrud så de kan rette problemet: Hvis der er sat flueben her, sender Mozilla fejlrapportør et sammendrag af nedbruddet til Mozilla. Fjern fluebenet, hvis du ikke vil sende rapporten til Mozilla.

Detaljer…: Åbner vinduet "Rapportindhold", hvor du kan se de tekniske detaljer om nedbruddet.

Crash Reporter Details

Tilføj en kommentar (kommentarer er offentligt tilgængelige): Brug dette felt, hvis du vil tilføje yderligere information, som måske kan være nyttig for de udviklere, der forsøger at finde årsagen til nedbruddet. Indsendte kommentarer kan læses af alle.

Inkluder adressen på den side, jeg var på: Hvis der er sat flueben her, vil rapporten indeholde adressen på den webside, du var på, da Firefox gik ned.

Tillad Mozilla at kontakte mig vedrørende denne rapport: Sæt flueben her, hvis du er villig til at modtage mails fra udviklerne, hvis de har brug for yderligere information fra dig vedrørende nedbruddet. (Du kan også modtage en mail med support-information efter dit nedbrud er blevet behandlet.)

Indtast din mailadresse her: Hvis du vælger at hjælpe vores udviklere med information og med at genskabe nedbruddet, kan du her indtaste den mailadresse, du vil kontaktes på.

Afslut Firefox: Lukker vinduet og starter ikke Firefox igen.

Genstart Firefox: Starter Firefox igen. Firefox giver dig mulighed for, at gendanne de vinduer og faneblade, du havde åbne før nedbruddet. Hvis Firefox går ned igen, efter du har valgt at gendanne dine vinduer og faneblade, er det en af de sider, du besøger, der er skyld i nedbruddet. Hvis det er tilfældet, så klik på knappen Luk for at starte en ny session.

Se fejlrapporter

Sådan ser du fejlrapporter i Firefox:

1. Skriv about:crashes i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur. En liste med dine fejlrapporter vises.

aboutcrashesFx29aboutcrashesFx57Fx64aboutcrashes

2. Klik på et linkknappen Vis for at se rapporten.

FxCrashreport

Se fejlrapporter uden for Firefox

Hvis du ikke kan bruge ovenstående metode, fordi Firefox går ned, når du starter programmet, kan du også se rapporterne i filer på din computer ved at følge disse trin:

1. Tryk på tasterne Windows Key+R. Dialogboksen Kør åbnes.
  2. Skriv %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Crash Reports\ i dialogboksen, og tryk på tasten Enter.

Fejlrapporter opbevares i ~/Library/Application Support/Firefox/Crash Reports/. (Se skjulte mapper, på Mac OS X 10.7 og højere ved at holde tasten Option nede, mens du åbner menuen i Finder og vælger Bibliotek).

Fejlrapporter opbevares i ~/.mozilla/firefox/Crash Reports/

Mappen Crash Reports indeholder to undermapper: pending og submitted. Mappen submitted indeholder tekstfiler for hver indsendt fejlrapport, hvor hver fil indeholder et rapport-ID. Fx kan en fil med navnet bp-031b02bb-26b6-4168-ac0e-2de492090531.txt indeholde følgende tekst:
Fejl ID: bp-031b02bb-26b6-4168-ac0e-2de492090531
Du kan gå til https://crash-stats.mozilla.com/, kopiere og indsætte fejl-ID'et i søgefeltet for at få vist rapporten.

Få hjælp med fejlrapporter

Hvis du skal bruge fejlrapporten til at få hjælp med dit problem i Firefox, så læs artiklen Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud.