Tilpas startsiden i Firefox

Firefox' startside på din Android-enhed viser dine genveje, seneste bogmærker, seneste søgninger og dine samlinger.

Læs hvordan du tilpasser din startside i Firefox til Android.

Tilpas startsiden i Firefox

Du kan bestemme, hvilke afsnit der vises på din startside i Firefox til Android:

1. Tryk på Tilpas startside nederst på startsiden.
  2. Tryk på kontakten ud for Genveje for at slå afsnittet til (lilla) eller fra (grå).
  3. Tryk på kontakten ud for Hop tilbage til for at slå afsnittet til (lilla) eller fra (grå).
  4. Tryk på kontakten ud for Seneste bogmærker for at slå afsnittet til (lilla) eller fra (grå).
  5. Tryk på kontakten ud for Besøgt for nylig for at slå afsnittet til (lilla) eller fra (grå).

Genveje

Føj et websted til dine genveje

Dine genveje vises som ikoner på din startside for nem adgang.

1. Besøg den side, du vil fastgøre.
  2. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

3. Tryk på Føj til genveje.

Det fastgjorte websted vises nu i dine genveje, når du åbner et nyt faneblad.

Frigør et websted fra dine genveje

Du kan frigøre et websted når som helst ved at trykke på miniaturen og vælge Fjern fra menuen.

Samlinger

Du kan organisere dine faneblade i grupper som samlinger for hurtig adgang til visning på startsiden. Du kan nemt oprette samlinger, når du har brug for dem. Og når du ikke længere har brug for dem, så sletter du dem selvfølgelig bare.

Hvis du har nogle samlinger, vises de på din startside (du kan afvise noten om samlinger i Firefox 81+).

Opret en ny samling

Sådan opretter du en ny samling:

1. Besøg den side, du vil føje til en ny samling.
  2. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

3. Tryk på Gem til samling.
  4. Tryk på Tilføj ny samling.
  5. Indtast navnet på den nye samling i tekstfeltet, der vises.
  6. Tryk på Klar.
  7. Samlingen vises nu i afsnittet Samlinger på startsiden.

Læs artiklen Collections in Firefox, hvis du vil vide mere om, hvordan du håndterer samlinger.