Lyt til radio i Firefox OS

Lyt til dine foretrukne radiostationer på din Firefox OS-enhed med appen FM Radio!

Find radiostationer

Find dine foretrukne stationer ved at trykke på knapperne Tilbage Radio back (small) og Radio forward (small) Frem eller ved at stryge på skalaen øverst på skærmen.

Radio change station

Gem dine foretrukne radiostationer

Du kan gemme dine foretrukne stationer ved at trykke på bogmærkestjernen. Du kan slette en gemt station ved at trykke på stjernen igen.

Radio FM save radio

Lyt med medhør

Vil du lytte til radioen uden at bruge et headset? Aktiver medhør ved at trykke på ikonet Højtaler.

radio speaker

Bemærk: Du skal have et headset tilsluttet for at modtage et radiosignal, da ledningen bruges som antenne.

Del denne artikel: http://mzl.la/1EYirty