Kontroller batteriniveauet

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Sådan kontrolleres batteriniveauet:

1. Tryk på settings icon for at åbne appen Indstillinger.
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, og tryk på Batteri.
    BatterySettingsFirefoxOSWakaFlockabattery fos 1.3
    • Det aktuelle batteriniveau vises med et skøn over den procentvise opladning.

Under den aktuelle procentvise opladning finder du indstillingerne for "Strømsparetilstand". I artiklen Spar på batteriet kan du kan læse, hvordan du sparer på strømmen.

Tip: Batteriniveauet vises også i meddelelseslinjen øverst på skærmen.
  1. Åbn appen Indstillinger Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) .
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, indtil du ser Batteri. Her kan du se, hvor mange procent strøm der er tilbage på batteriet.

I artiklen Spar på batteriet kan du kan læse, hvordan du sparer på strømmen.

Tip: Batteriniveauet vises også i meddelelseslinjen øverst på skærmen.