Kontroller batteriniveauet

Sådan kontrolleres batteriniveauet:

1. Tryk på settings icon for at åbne appen Indstillinger.
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, og tryk på Batteri.
    BatterySettingsFirefoxOSWakaFlocka battery fos 1.3
    • Det aktuelle batteriniveau vises med et skøn over den procentvise opladning.

Under den aktuelle procentvise opladning finder du indstillingerne for "Strømsparetilstand". I artiklen Spar på batteriet kan du kan læse, hvordan du sparer på strømmen.

Tip: Batteriniveauet vises også i meddelelseslinjen øverst på skærmen.
  1. Åbn appen Indstillinger Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, indtil du ser Batteri. Her kan du se, hvor mange procent strøm der er tilbage på batteriet.

I artiklen Spar på batteriet kan du kan læse, hvordan du sparer på strømmen.

Tip: Batteriniveauet vises også i meddelelseslinjen øverst på skærmen.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BATVeH