Kom i gang med Firefox til Android

Er du ny bruger af Firefox til Android? Så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel dækker alle de grundlæggende ting, og vil hjælpe dig i gang på få minutter.

Importèr dine Android-bogmærker og -historik

Importèr data fra Chrome eller Android-browseren. Åbn Firefox, og du vil straks have adgang til alle dine mest besøgte websteder. Her kan du også stryge til højre for at få adgang til alt i din browserhistorik eller stryge til venstre for at gå til dine bogmærker. Tryk på adresselinjen for at søge på nettet. Læs mere i artiklen Brug startskærmen til at søge på nettet, i bogmærker m.m.

Awesome Screen 26

Synkroniser dine desktop-bogmærker, faneblade og adgangskoder med Sync

Med Firefox Sync kan du tage alle dine desktop-bogmærker, faneblade, adgangskoder og mere med dig, hvor end du går. Læs mere i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Android sync tabs

Åbn og skift mellem faneblade

I Firefox er det let at holde styr på mange faneblade. Læs mere i artiklen Brug af faneblade i Firefox til Android.

• Tryk på fanebladsknappen øverst til højre (den viser, hvor mange åbne faneblade du har) Herfra kan du vælge et andet faneblad eller bruge knappen + for at åbne et nyt faneblad.
    Open tabs

Bogmærk dine favorit-websteder

Gem dine favoritter. Læs artiklen Brug bogmærker til at holde styr på dine favorit-websteder i Firefox til Android.

Tilpas Firefox med tilføjelser

Med tilføjelser kan du få mere funktionalitet i Firefox.

Privat browsing

Med Privat browsing kan du surfe på nettet uden at gemme information om, hvilke websteder og sider du besøger. Lær mere om Privat browsing.

Læsevisning

Læsevisning fjerner alt det unødvendige på websteder, så du kan fokusere på indholdet. Læs mere i artiklen Sådan bruges læsevisning.

• Tryk på ikonet Læsevisning Reader mode i adresselinjen.
    Reader mode article