Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Kom i gang med Firefox - en oversigt over de vigtigste funktioner". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til Firefox, stil et spørgsmål.

Knappen "Get help"

• 2 Svar
  • Seneste svar af scootergrisen
  1. scootergrisen 41 indlæg
    Rapportér misbrug

Knappen med den engelske tekst "Get help" skal vel ændres til dansk.

Knappen med den engelske tekst "Get help" skal vel ændres til dansk.
  2. Joergen 28 indlæg
    Rapportér misbrug

Hvis du har et billede på samme størrelse, kan du indsætte det.

Hvis du har et billede på samme størrelse, kan du indsætte det.
  3. scootergrisen 41 indlæg
    Rapportér misbrug

Jeg syntes det er bedre at bruge tekst versionen som er nævnt efter billedet i artikelkildekoden.

Jeg syntes det er bedre at bruge tekst versionen som er nævnt efter billedet i artikelkildekoden.