Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Kom i gang med Firefox - en oversigt over de vigtigste funktioner". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til Firefox, stil et spørgsmål.

Revision 74788

• 0 Svar
  • Seneste svar af scootergrisen
  1. scootergrisen 41 indlæg
    Rapportér misbrug

Revision 74788 må gerne gennemgåes igen da jeg har brugt lang tid på at gennemlæse artiklen for at lave rettelserne som så blot bliver afvist.

Revision 74788 må gerne gennemgåes igen da jeg har brugt lang tid på at gennemlæse artiklen for at lave rettelserne som så blot bliver afvist.