Kan ikke sende meddelelser

Revisionsinformation
  • Revision id: 122681
  • Oprettet:
  • Lavet af: Kim Ludvigsen
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: KimLudvigsen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel giver tips til almindeligt forekommende problemer med ikke at kunne sende meddelelser.

Kontrollér opsætningen af din SMTP-server (udgående server)

• Hvis der ikke er en artikel på support.mozilla.org med din mailudbyders opsætning, skal du søge efter oplysninger om SMTP på din mailudbyders websted. Oplysningerne findes som oftest på deres supportside, hvor du skal lede efter "Opsætning af mail" eller "SMTP". Kontrollér at oplysningerne i Thunderbird svarer nøjagtigt til oplysningerne hos din mailudbyder.

Kontrollér at det er den rigtige SMTP-server, der er angivet

• Klik på Funktioner > Kontoindstillinger... Kontrollér at du har angivet den SMTP-server, der hører til din mailkonto. Som regel kan du ikke sende meddelelser fra en udbyder ved at bruge en anden udbyders tjeneste. Fx kan du ikke sende en meddelelse fra "joe@gmail.com" via Yahoos SMTP-server.

Kontrollér at dine udgående meddelelser ikke bliver blokeret

Kontrollér at dine udgående meddelelser ikke bliver blokeret af din firewall, dit antivirusprogram eller din internetudbyder:

• Prøv kortvarigt at slå både antivirusprogram og firewall fra, send en testmeddelelse, slå dem til igen og send en ny testmeddelelse.
  • Mange internetudbydere blokerer for udgående meddelelser fra port 25. Prøv at skifte til en anden port (fx 587 eller 465). Kontakt din internetudbyder og forespørg om de blokerer for udgående meddelelser fra din port.

Slet adgangskode til SMTP

Prøv at slette adgangskoden til SMTP.

Skift adgangskode til SMTP

Prøv at skifte din adgangskode til SMTP. Dette kan oftest ske via en formular på din internetudbyders websted.

Hvis disse tips ikke hjælper

Prøv at skrive i vores engelske forum eller i MozillaDanmarks danske forum. Vedhæft et skærmbillede af din SMTP-opsætning, hvor du skjuler dit brugernavn og oplys følgende: din mailudbyder (fx Gmail), internetudbyder (fx TDC), firewall-version (hvis du har en), antivirusprogram og version (hvis du har det), operativsystem og version (fx Windows 10 eller Mac OS X Mavericks), Thunderbird-version (fx Thunderbird 38.2.0). Læs artiklen Hvordan tager jeg et skærmbillede af mit problem? for at lære, hvordan du laver et skærmbillede af din SMTP-opsætning.

Flere muligheder