Kan ikke sende meddelelser

Revisionsinformation
  • Revision id: 122676
  • Oprettet:
  • Lavet af: Stegemüller
  • Kommentar: Oversættelse "fra bunden"
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel giver tips til almindeligt forekommende problemer med ikke at kunne sende meddelelser.

Kontroller opsætningen af din SMTP-server (udgående server)

• Vælg Funktioner|Kontoindstillinger... og herefter Udgående server (SMTP) som er det nederste punkt i listen i venstre side. Kontrollér at indstillingerne svarer til de informationer, der findes på support.mozilla.org (Gmail, Yahoo, Comcast, Hotmail, Sympatico) ELLER
  • Hvis der ikke er en artikel på support.mozilla.org, der passer på din email-udbyders opsætning, skal du se efter oplysninger om SMTP på din mail-udbyders hjemmeside. Oplysningerne findes som oftest på deres supportside, hvor du skal se efter "Opsætning af email" eller "SMTP". Kontrollér at oplysningerne i Thunderbird svarer nøjagtigt til oplysningerne fra din mail-udbyder.

Kontrollér at det er den rigtige SMTP-server, der er angivet

• Vælg Funktioner|Kontoindstillinger... Kontrollér at du har angivet den SMTP-server, der hører til din emailkonto. Som regel kan du ikke sende meddelelser fra en udbyder ved at bruge en anden udbyders service. Fx kan du ikke sende en meddelelse fra "joe@gmail.com" via Yahoos SMTP-server.

Kontrollér at dine udgående meddelelser ikke bliver blokeret

Kontrollér at dine udgående meddelelser ikke bliver blokeret af din firewall, dit antivirusprogram eller din internetudbyder:

• Prøv kortvarigt at slå både antivirusprogram og firewall fra, send en testmeddelelse, slå dem til igen og send en ny testmail.
  • Mange internetudbydere blokerer for udgående meddelelser fra port 25. Prøv at skifte til en anden port )fx 587 eller 465). Kontakt din internetudbyder og forespørg om de blokerer for udgående meddelelser fra din port.

Slet password til SMTP

Tryk slet password til SMTP.

Skift password til SMTP

Prøv at skifte dit password til SMTP. Dette kan oftest ske via en formular på din internetudbyders hjemmeside.

Hvis disse tips ikke hjælper

Prøv Skriv nyt emne Vedhæft et skærmbillede af din SMTP-opsætning, hvor du skjuler dit brugerid og oplys følgende: din emailudbyder (fx Gmail), Internetudbyder (fx Meebox), firewall version (hvis den findes), antivirusprogram og version (hvis det findes), operativsystem og version (fx Windows 10 eller Mac OS X Mavericks), Thunderbirdversion (fx Thunderbird 38.2.0). Se Hvordan tager jeg et skærmbillede af mit problem? for at lære, hvordan du laver et skærmbillede af din SMTP-opsætning.

Flere muligheder