Jeg kan ikke importere Facebook-kontakter på ZTE Open solgt på Ebay

Når du prøver at importere dine Facebook-kontakter på en ZTE Open-smartphone (solgt i ZTE's Ebay-butik) får du fejlmeddelelsen: Invalid App ID:323 error. Dette er et kendt problem, der bliver arbejdet på. Der er desværre ingen løsning på dette tidspunkt. Vi opdaterer denne artikel, så snart vi har en løsning.

Del denne artikel: http://mzl.la/1H8fucl