Jeg har problemer med min Mozilla-konto

Har du brug for hjælp til din Mozilla-konto? I denne artikel finder du hjælp til at komme i gang. Hvis du ikke kan finde den ønskede information her, kan du stille et spørgsmål i Mozillas engelske supportforum. For spørgsmål om brug af Mozilla-konto på Mozilla Support, læs artiklen Mozilla account on support.mozilla.org.

Jeg har oprettet en Mozilla-konto. Hvad kan jeg bruge den til?

Først og fremmest, velkommen! Vi har lavet en webside, der fortæller om de fleste funktioner i din Mozilla-konto: Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester.

Jeg har problemer med at bekræfte min Mozilla-konto

Når du har tilmeldt dig en Mozilla-konto eller hvis dit login er blokeret af sikkerhedsmæssige årsager, sender vi dig en mail, som du skal bruge til at bekræfte, at det rent faktisk er din mailadresse, som er forbundet med kontoen. Denne webside vil hjælpe dig med bekræftelsesprocessen: Jeg har problemer med at bekræfte min nye Mozilla-konto.

Hvis du stadig ikke kan logge ind eller bekræfte din konto, så prøv at oprette en anden Mozilla-konto med en anden mailadresse.

Jeg har modtaget en mail fra Mozilla-konto. Hvad skal jeg gøre?

Mozilla-konto sender forskellige mails af sikkerhedshensyn og for at hjælpe dig. Du kan modtage disse mails:

"Bekræftelseskode"-mail

Når du modtager en mail fra Mozilla-konti med en seks-cifret bekræftelseskode, skal du indtaste bekræftelseskoden på log ind-siden for at bekræfte din konto. Du kan modtage en mail med en bekræftelseskode, første gang du opretter en ny Mozilla-konto, eller hvis du logger ud og senere logger ind igen på din Mozilla-konto.

FxA-NewAccount-VerificationCode-Email

"Nyt login til Firefox"-mail

Du kan modtage en "Nyt login til Firefox"-mail indeholdende en knap med teksten Håndter konto, som fører til siden med dine indstillinger for Mozilla-kontoen.

FxAemail-NewSign-in

Dette kan ske, når du logger ind på en eksisterende Mozilla-konto med en ny enhed eller en ny Firefox-profil. Hvis du ikke er sikker på, hvorfor du har modtaget denne mail, anbefaler vi, at du nulstiller adgangskoden til din Mozilla-konto og ændrer adgangskoden til din mailkonto.

"Færdiggør oprettelsen af din konto"-mail

Mailen sendes, når en konto er blevet oprettet. Hvis du selv har oprettet kontoen, skal du bekræfte dette via et bekræftelseslink i mailen, ellers skal du blot ignorere mailen.

Hvis du er i tvivl, så lad være med at klikke på linket Bekræft mailadresse i mailen fra Mozilla-konti. Hvis du ved en fejl kommer til at klikke på bekræftelseslinket, bør du nulstille adgangskoden til Mozilla-kontoen for at undgå sikkerhedsproblemer.

"Sekundær mailadresse tilføjet"-mail

Du modtager en mail med en bekræftelseskode for at bekræfte din sekundære mailadresse. Når du har indtastet koden i bekræftelsesafsnittet, vil du modtage en meddelelse på din primære mailadresse, der angiver, at en sekundær mailadresse er blevet føjet til din Mozilla-konto.

Hvordan ændrer jeg adgangskoden til min Mozilla-konto?

Du kan ændre din adgangskode på siden med indstillinger for Mozilla-kontoen ved at følge disse trin:

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Mozilla-konto (din mailadresse eller Log ind).
  3. Klik på Håndter konto (eller besøg https://accounts.firefox.com).
  4. Klik på knappen Skift ud for Adgangskode i afsnittet Sikkerhed på siden Mozilla-konto.
  5. Følg trinnene for at indtaste din gamle og din nye adgangskode, og klik så på knappen Gem for at afslutte.

Jeg kender ikke min adgangskode. Hvordan kan jeg angive en ny adgangskode?

Hvis du ikke kender eller har glemt din adgangskode, skal du nulstille din Mozilla-konto (se nedenfor).

Hvordan nulstiller jeg min Mozilla-konto?

Brug linket Glemt adgangskode? på hvilken som helst side, hvor du logger ind med din Mozilla-konto, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode. Dette vil nulstille din Mozilla-konto. Dine personlige data, som fx bogmærker og logins, vil ikke længere blive synkroniseret til andre enheder (med mindre du nulstiller din konto med en genoprettelsesnøgle). Hvis du vil vide mere, så læs artiklen Jeg har mistet mine konto-informationer til Firefox Sync.

Kan jeg ændre mailadressen til min Mozilla-konto?

Du kan skifte din primære mailadresse til din Mozilla-konto, hvis du har registreret en sekundær mailadresse til kontoen. For mere information, læs artiklen Skift din primære mailadresse på din Mozilla-konto.

Hvordan bruger jeg Mozilla-konti på mine enheder?

Hvis du bruger Firefox Sync, kan disse artikler hjælpe dig med at opsætte Mozilla-konti og Sync:

Har du stadig brug for hjælp?

If you've tried the steps above and you're still unable to sign in, send a message to our support team.

Kontakt Support