Integration af kalender i Thunderbird

Revisionsinformation
  • Revision id: 128137
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Korrektur. Ændret sammendrag
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Ja
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Fra og med Thunderbird 38 følger kalenderen Lightning med i Thunderbird. Det er en stor fordel for hidtidige brugere af Lightning, fordi de nu altid har en kompatibel udgave af kalenderen i deres Thunderbird. Samtidig giver det andre brugere af Thunderbird mulighed for at stifte bekendtskab med kalenderen, og det giver dem mulighed for bedre at håndtere mails, der indeholder invitationer.

calendar interface

Hold styr på din tidsplan lokalt ved hjælp af standardkalenderen "Min kalender", eller synkronisèr med en fjernkalender ved hjælp af iCalendar-filer på en WebDAV-server eller ved hjælp af en kalenderserver, der understøtter CalDAV-protokollen. Der findes desuden udvidelser, der kan give forbedret understøttelse af Google Kalender, Microsoft Exchange og flere andre online-kalendere. Du kan finde udvidelserne på addons.mozilla.org. Læs om oprettelse af nye kalendere i artiklen creating new calendars.

Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sådan bruger du kalenderen Lightning. På websiden Kalender finder du en oversigt over hjælpeartikler om brugen af Lightning.

Selvom Lightning nu følger med i Thunderbird, betyder det naturligvis ikke, at du er tvunget til at bruge kalenderen. Hvis du ikke ønsker at bruge kalenderen, og du ikke tidligere har brugt den, kan du deaktivere Lightning via knappen Deaktiver nederst i Thunderbird.

Lightning-optout-bar

Du kan desuden til enhver tid deaktivere Lightning på fanebladet Tilføjelser. Vi anbefaler dog, at du ikke deaktiverer Lightning, men i stedet skjuler de funktioner, som du ikke bruger. Det vil gøre det nemmere at fejlsøge, hvis der opstår problemer i Thunderbird. Hvis du ikke har tilføjet begivenheder til kalenderen, vil Lightning ikke have en mærkbar effekt på ydeevnen. Du kan skjule dags dato-panelet ved at klikke på knappen I dag-oversigt i statuslinjen nederst i Thunderbird.

lightning-today-pane-button